Over ons

Het begon allemaal bij het helpen van ouderen met hun belastingaangiften via de SWOE. Daarna kwamen er steeds meer vragen over financiën en hulpvragen van mensen om hen te ondersteunen.

 

Ik geloof dat God me in mijn hart een verlangen gegeven heeft om mensen te helpen in moeilijke financiële situaties en hun een mogelijkheid voor een goede toekomst te laten zien, zoals God ook ons een goede toekomst laat zien als wij dat willen aannemen.

 

Het werd mij al snel duidelijk dat inkomensbeheerders, bewindvoerders, Schuldhulpverleners zich steeds meer moeten gaan scholen mochten ze nog serieus genomen worden op de markt. De afgelopen jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in Financiën Beheer wat een goede basis kan zijn daarvoor en bij het oplossen van schulden.

 

Ook Financiënbeheerders wordt steeds meer gevraagd om gecertificeerd te worden en opleidingen te volgen. Aangezien ik graag kwaliteit lever laat ik me jaarlijks bijscholen, en geniet diverse opleidingen om verder te groeien in dit vak. Stilstaan is achteruitgang zeg ik altijd.

 

Binnenkort komt daar een nieuwe expertise bij, ik hoop eind van het jaar het certificaat van de nalatenschapscoach te behalen bij de erkende organisatie VCM.

 

Je kunt me vinden op LinkedIn om samen antwoorden te vinden op de soms moeilijke problematieken. Het houdt je scherp om eens in de zoveel tijd overleg te hebben en elkaar te bevragen waarom de ander die keuze maakt die hij of zij maakt.

 

Ik hoop  u van dienst te zijn in de komende jaren en samen te werken aan een fijne financiële toekomst.


MW. G.J. (GeJa) Kuit