Krijg grip op jouw geld

Sommige mensen vinden het lastig om goed met geld om te gaan. Wellicht heeft je wisselende inkomsten of helemaal geen overzicht van je inkomsten en uitgaven. Ook kunt je te maken hebben met opgebouwde schulden of bent je door psychische problemen simpelweg niet in staat om je eigen budget te beheren.

In al deze gevallen biedt Financiën Beheer hulp. Samen met een ervaren budgetcoach kijken we naar je financiële situatie en bedenken we een oplossing. Financiën Beheer helpt je om je financiële situatie weer overzichtelijk en duidelijk te maken.

Door de professionele communicatie met de schuldeisers en een doortasten plan van aanpak, heb ik een oplossing voor mijn schuldenproblematiek en hiermee mijn leven weer op de rit.

Ruud van de Beer

Budgetplan om uit de zorgen te komen

Wij stellen een budgetplan voor je op. Op grond daarvan dragen wij zorg voor je financiële verplichtingen en zorgen wij dat je rekeningen op tijd worden betaald. Deze betalingen worden gedaan vanaf een zogeheten beheerrekening waar je inkomen op binnen komt. Deze rekening staat dan ook op je naam. Je ontvangt wekelijks of maandelijks een vast bedrag aan leefgeld. Alle overige geldelijke verplichtingen worden door ons verzorgd.

Wilt je graag meer informatie over budgetbeheer of wilt je graag een afspraak maken om te zien wat wij voor je kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Financiën Beheer