ZZP’ers met schulden?

Financiën Beheer biedt schuldhulp aan ZZP’ers die schulden hebben opgebouwd en op zoek zijn naar een oplossing of helpende hand. Omstandigheden hebben ervoor kunnen zorgen dat je schulden dermate zijn opgelopen, dat je het overzicht kwijt bent geraakt. Inkomsten zijn wellicht teruggelopen, je gedane investeringen bleken niet op te brengen wat je verwacht had of misschien bent je arbeidsongeschikt geworden. Financiën Beheer kan je helpen het overzicht weer terug te krijgen en rust voor jezelf en voor je onderneming te creëren.

Financiën beheer brengt overzicht voor ZZP’ers

Vaak weten ZZP’ers niet welke opties zij hebben als het gaat om schuldhulpverlening. Financiën Beheer kan je hierbij helpen en begeleiden. Door jarenlange ervaring in financieel beheer is Financiën Beheer gespecialiseerd in het bieden van schuldhulp aan ZZP’ers. Samen met je kijken wij naar de financiële situatie van je onderneming en bieden wij hulp en ondersteuning om je financiën weer op orde te krijgen.

Maatwerk financieel advies

Iedereen is uniek. Iedere onderneming is uniek. Het oplossen van ontstane schulden is maatwerk. Wij werken uitsluitend met een plan op maat, gericht op je en je specifieke situatie als ZZP’er. Met een duidelijk en gestructureerd plan op maat zorgen wij ervoor dat je weer een positieve blik op de toekomst krijgt.

Hulp als zelfstandige bij jouw financiën?

Bent je op zoek naar oprechte hulp bij het oplossen van je schulden? Financiën Beheer biedt ZZP’ers  op een open en eerlijke wijze schuldhulp op maat en ondersteuning bij het verbeteren van je financiële situatie.

Begin vandaag nog aan zorgeloze toekomst en neem direct contact met ons op voor meer informatie over onze schuldhulpverlening en wat wij voor je kunnen betekenen.

Naast hulp aan ZZP’ers, hebben wij meerdere diensten voor particulieren. Benieuwd naar onze overige diensten? Bekijk hier alle diensten voor het beheren van financiën.

Financiën Beheer