Nazorg bij overlijden van een dierbare

Bij het overlijden van een dierbare dienen er een hoop zaken te worden geregeld. Omdat het verlies van een dierbare zelf al erg zwaar is, kan het een oplossing zijn om alle verdere verplichtingen over te laten aan een ervaren partij die op een respectvolle wijze omgaat met de afwikkeling van de nalatenschap. Financiën Beheer kan uw helpen bij deze afwikkeling.

Als nalatenschapscoach kunnen wij u helpen bij het regelen van allerlei zaken vóór of na uw overlijden. Vóór uw overlijden kunnen wij verschillende zaken al samen met u regelen, zodat u zich daar niet meer druk over hoeft te maken. Financiën Beheer kan u helpen met het samenstellen van een levensdossier waarin alles wordt genoteerd wat u na uw overlijden geregeld wilt hebben. Wij kunnen u helpen bij het afhandelen van uw nalatenschap.

Nalatenschapcoach Eindhoven

Zelf geen zorgen, alles is geregeld

Er dient na overlijden van alles te worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan het opzeggen of wijzigen van bankrekeningen, verzekeringen, de huur of hypotheek maar ook aan het verdelen van de nalatenschap. Financiën Beheer kan u hierbij helpen en deze zaken van u overnemen zodat u of uw naasten zich kunnen richten op het verwerken van het verlies.

Wilt u meer informatie over de rol van een nalatenschapscoach na of vóór overlijden of wat wij in uw specifieke situatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Financiën Beheer