Veel ervaring in het bieden van financiële ondersteuning

Financiën Beheer biedt sinds 2006 financiële hulp aan mensen. Wat ooit begonnen is met hulp aan ouderen bij het invullen van belastingaangiften, is inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in verschillende takken van financieel beheer. Wij bieden onder andere schuldhulp aan ZZP’ers en budget- en inkomensbeheer voor particulieren.

Particulieren, ZZP’ers en ondernemers hebben inmiddels hun weg naar ons kantoor in Eindhoven weten te vinden. Onze professionals zijn gecertificeerd op verschillende terreinen van financieel beheer en beschikken over de juiste expertise om je bij te staan en om je van advies te voorzien. Ook volgens onze medewerkers ieder jaar bijscholing om zo op de hoogte te blijven van alle recente ontwikkelingen omtrent financieel beheer. Dit vinden wij erg belangrijk, omdat wij staan voor kwaliteit in onze dienstverlening.

Zonder de inzet van GeJa was ik dakloos geweest. Ook nu ik schuldenvrij ben blijf ik gebruik maken van de diensten om te zorgen dat ik grip houd op mijn financiële situatie.

Marjan Raaijmakers

Financiële hulp voor particuliere en ZZP-ers

Schuld hulp regelen bij verzekeringen

Wij bieden hulp aan mensen die moeite hebben hun financiën op orde te krijgen en te houden. Mocht je al betaalachterstanden of andere schulden hebben en bent je op zoek naar een helpende hand, dan bent je bij Financiën Beheer aan het juiste adres.

Bij Financiën Beheer houden wij van een open en eerlijke samenwerking met onze cliënten. Wij gaan op een respectvolle manier om met je situatie en je gegevens. Wij vinden dat financieel beheer maatwerk is. Daarom nemen wij de tijd voor je en luisteren wij graag naar je verhaal.

Heeft je na het lezen van onze website nog vragen? Wilt je graag weten wat wij in je specifieke situatie voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Financiën Beheer