Financiën Beheer

Ondervindt u problemen bij ziekte, ouderdom of andere omstandigheden? Wij kunnen eventueel tijdelijk een deel van uw betalingen verrichten en uw post beheren. Dit is ook mogelijk voor een langere periode. Net waar u behoefte aan heeft.

Als u het zelf moeilijk vind, hulp aan te vragen, kunt u ook een familielid of een hulpverleningsinstantie machtigen om ons bedrijf in te schakelen.

 

Financiën Beheer is in verschillende vormen mogelijk. Dit wordt in overleg met u besloten en vastgelegd.

Mocht overleg niet mogelijk zijn vanwege verschillende redenen dan kan ook een gevolmachtigde dit met ons regelen.

 

Financiën Beheer Totaal: Alle betalingen voor vaste lasten worden door ons verricht. U ontvangt leefgeld elke week, per maand of anders is ook mogelijk. Dit wordt in overleg met u besloten en vastgelegd.

Financiën Beheer  beperkt: Een aantal betalingen voor vaste lasten worden door ons verricht. De overige betalingen blijft u gewoon zelf doen. Dit wordt in overleg met u besloten en vastgelegd.

Financiën Beheer Extra: Hierin zitten extra opties om vermogen te beheren, belastingaangifte te laten doen of achterstanden en schulden op te lossen.

 

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw persoonlijke wensen en vooral transparant te zijn in het behandelen van uw financiën.

 

U ontvangt een inlogcode waardoor u altijd:

* Online inzicht heeft op de rekening(en)

* Online inzicht heeft in het budgetplan

* Online inzicht heeft in bepaalde stukken zoals jaarlijkse afrekeningen.

* per email vragen stellen of meer inzicht te krijgen in de gedane betalingen.

 

 

Hiervoor zijn kosten verschuldigd en deze worden maandelijks in rekening gebracht let op dit is vaak goedkoper dan Bewindvoering. In sommige gevallen of in sommige gemeenten wordt dit vergoed door de bijzondere bijstand van je eigen gemeente.